2011. február 2., szerda | By: tHs

Kedves blogtársak, kreatívmamik vagy nemmamik :D!


Szeretnélek megkérni benneteket, hogy hozzájáruljatok egy nagyszerű egyedülálló kezdeményezéshez, melyet az iHelpYou Magyarország Nonprofit Kft. indított el. Létrehoztak egy olyan weboldalt, mely


-lehetőséget nyújt az egyszerű internetfelhasználóknak, hogy adományt gyűjtsenek csupán a kereső használatával, teljesen ingyenesen. Ráadásul azt is kiválaszthatják, hogy kiket szeretnének segíteni!

-lehetőséget ad alapítványoknak, non-profit szervezeteknek, hogy regisztráljanak és adományt gyűjtsenek maguknak. Ez sem kerül pénzükbe, csupán toborozniuk kell a nekik gyűjtő felhasználókat.

-lehetőséget ad cégeknek, bloggereknek, magánszemélyeknek, hogy hozzájáruljanak hirdetésükkel egy nemes cél elérésehez. Ehhez különböző reklámcsomagokat választhatnak, attól függően, mennyit szeretnének adományozni. Cserébe hirdetési felületet kapnak, melyet remélhetőleg hamarosan többezren látnak majd naponta!!! Egész oldalas művészi háttérkép és/vagy találati oldali banner formájában hirdethetnek.


Benneteket arra kérlek, tegyétek ki ezt a felhívást a blogotokba és legyetek követői az iHelpYou blognak, ahol mindig közzéteszem, kik azok az egyéni rászorulók, akiket jelenleg választani lehet. Itt kerülnek továbbá közzétételre az alapítványok bemutatkozásai. Cserébe azt tudom felajánlani, hogy az oldalon egy külön menüpontban (ahol azokat soroljuk, akik hozzájárultak az oldal működéséhez) szerepeltetjük neveteket, blogotok linkjét. Nem feltétel, de megköszönöm, ha regisztráltok az oldalon, részt vesztek ebben a nagyszerű dologban, mely hamarosan Eu-s pályázatokért is indul!!!


Természetesen hirdethetitek is a blogotokat! Már 10000 Ft-ot is adományozhattok, melyért cserébe bannert kaptok, melynek átkattintási díja 20 Ft, tehát 500 db átkattintást ér a blogotokba, oldalatokra! Ne feledjétek, ez a 10000 Ft adományba megy. Ha használjátok az iHelpYou-t, mint kezdőlapot, ezen adományok sorsáról ti is döntötök!


kérem, aki csatlakozik a kezdeményezéshez, írjon ide kommentet, hogy ki tudjam majd tenni az oldalunkon!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése