2012. január 11., szerda | By: tHs

Kritikus szülő

Mostanában csak a kreatív vonalon nyomultam, pedig lenne mit kritizálni jócskán. Ez tény. Mivel most kicsit házszépítgetős, takarítós, főzős funkciómat töltöm, a varrógép sem duruzsolt még idén szinte egyáltalán, csak a kötőtűk böködnek kicsit jártamban-keltemben a leendő usankámon, amit innen készítek, leírom ami bosszant.

Karácsony volt. Nálunk is, tévében is, szomszédban is, oviban is. Játékhegyek, ajándékötletek, kívánságlista, áhítozás, szülői elgyengülés... pedig tudtam, tudtam, hogy nem a tévéből kéne választani. Hogy dobnám már ki azt a masinát...:(
Glodoodle most ez volt a menő, két héttel Kari előtt már nem lehetett kapni.
azért én csak szereztem, hadd örüljön a lány. Na ebben nem is volt hiba. Viszont már kibontva láttuk apjával, ez aztán az ázsiai csoda egyik mintapéldánya. Csörög csattog, majd szétesik. Nem baj, Saci örül. Két héttel Karácsony után már foltokban nem is érzékel, pedig komolyan ötször ha elővettük. Számlát persze eltökítettem :(

Én, aki imádom az sk ajándékokat és készítettem is egy csomót nekik, hogy  vehettem meg ezt a rakás kakit? Hogy adhattam ki érte 7000 Ft-ot??? Mikor annyi de annyi minőségi kézzel készített játékot lehet kapni? Apuék vettek is nekik egy-kettőt, na azoknak én is örülök. Összegyűjtöttem most pár ötletet, hogy más szülők is meríthessenek alkalomadtán innen. ezek nem saját készítésűek lesznek, hanem minőségi, magyar kézzel készült, ötltes termékek, olyanok, amelyek az unokáiknak is jók lesznek még.

Marbushka Játékmanufaktúra termékei csodásak, nekünk egy Csillagkaland és egy Elveszett nyakék lett, Sacinak plusz egy lányos kifestő, amiben már az összes pörgős szoknya ki van színezve :D. Képeket a weboldalról linkelem, találomra.

A bábuka kézzel készülnek, minden játékuk, ötletes, egyedi. Érdemes náluk vásárolni, ár-érték arányban csodásak!!!


Egy meskás készítőt is ajánlok figyelmetekbe, Sütheő László, aki csodás fajátékaival belopta magát a szívembe. Értéket közvetít, tanít, logikát fejleszt az összes játéka. Kézzel készülnek nagy gondossággal.

Az utolsó a vikingek játéka, mely csapatjáték, akár kerti sütögetéshez, családi összejövetelekhez, hétvégi játéknak kiváló választás.

Loranthus csodás rusztikus kisautókat, járműveket árul, érdemes hozzá benézni:

Hollosybela a kidolgozottabb darabok híve:


Népművészetünk egy szegletét vihetjük be lányunk életébe ezzel a babaággyal matusma kézművetől:


BogárKrea játékait remélem, nem kell bemutatni, ha már plüssállat, akkor ő:
 DE kapható meskán horgolt kutyus:

és címkerongy is(és még rengeteg csodás dolog, érdemes körülnézni):


És végül egy ügyességi játék, amit szerintem meg is veszek Lacikámnak Bloomjewellerytől:
Soha többé nem veszek bolti játékot, elegem van belőlük, a sok műanyag szalagon készült trehányság, amit a reklámmal tesznek eladhatóvá :(

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése