2011. június 18., szombat | By: tHs

Vándor Addi Click Lace szett

Megérkezett hozzám! Időt kell szakítanom a kötésre! 
Íme a kiírás az 1001fonalasaktól:

A szett 8 tűvéget (3,5 – 8 mm vastagság), 5 különböző hosszúságú (40, 50, 60, 80, 100 cm hosszú) damilt és egy összekötő elemet tartalmaz. Ezek variálásával többszáz féle különböző körkötőtű hozható létre, így minden munkához, minden darabhoz létrehozhatod a számodra tökéletes kötőtűt. A csipkemintákhoz kialakított Lace tűvégek hegye hosszabban szűkül össze, “hegyesebb” (de nem szúr), így a csipkekötésben gyakori 2 vagy 3 szem manipulálása könnyebb, illetve a tűvég rövidebb mint a hagyományos tűvégek. (És persze minden egyéb kötésmódhoz, technikához is használhatók.)
Ha te is kipróbálnád, íme a szabályok:
Mindig a szett aktuális “állomása” választja ki a következő állomást. Az első Ercsu, akinek már kezében is a szett! Két hétig használja, amikor továbbküldi egy másik bloggernek akiről úgy gondolja, örülne neki ha kipróbálhatná (igényeket ér előre jelezni itt a blogon :) ). Ő használja két hétig, választ egy következő állomást, továbbküldi, stb. Szeretnénk végig követni hol jár épp a vándor, és hova tart, ezért az alábbi szabályokat kérjük tartsátok be:
1. Amikor megtudod, hogy te leszel a következő állomás, egyeztess a küldővel, hogy tudod-e épp fogadni és hova küldje a szettet.
2. Amikor megkapod a szettet, írj róla a blogodon egy bejelentkező bejegyzést, hogy lássuk, megkaptad, és egy emailt az info@1001fonal.hu email címre, csak annyit, hogy “sziasztok, nálam a szett. nevem, címem, telefonszámom”. Válaszd ki kinek küldöd tovább, és tudasd a választottal. Kérd el a pontos címét időben, hogy fel tudd adni neki amikor lejárt a két hét.
3. Amikor letelt a két hét, add fel a választottadnak a szettet gondosan becsomagolva (párnázott boríték a legjobb) elsőbbségi ajánlott levélként vagy futárszolgálattal. (Ha nem tudod személyesen átadni persze… :) ) Erről írj egy rövid emailt nekünk, hogy tudjuk elindult és hova tart (név, cím, telefonszám). (Nagyon fontos, így tudjuk követni, hogy kinél jár majd!)
4. Írd meg a tapasztalataidat nekünk és/vagy a blogodon és mutasd meg mi készült a szett segítségével!
Mi nyomon követjük, hol jár a szett és a 10. állomásnál jelezzük majd az aktuális használónak, hogy hogyan tovább – mivel ez az első ilyen vándorunk, tesztüzem, egyelőre 10 állomásosra tervezzük a túrát, de ki tudja…
A két hét “irányelv”, ha pár napot csúszol, nem gond, nekünk is sűrű az életünk, de, hogy ne szakadjon meg a lánc, kérjük, hogy 3 hétnél tovább ne tartsd magadnál a szettet!
Jó kötögetést!
Kati és Ági – 1001fonal


Mától kezdve két hétig jelentkezhettek a kipróbálásra. A jelentkezők között sorsolok!

6 megjegyzés:

Tündi írta...

Szeretnék jelentkezni, mert körkötőtű vásárlás előtt állok és nagyon szívesen kipróbálnám, segíthet a döntésben, hogy milyet is vegyek :).

tHs írta...

:) köszi Tündi!
Egyelőre nagyon jó esélyeid vannak ;)

enigma írta...

én is kipróbálnám, minden lehetséges helyen jelentkezem érte :)
köszönöm...

KicsiKató írta...

Én is szívesen kipróbálnám, én is vásárlás előtt állok, legalább egy tapasztalattal több lenne:))

Tündi írta...

Izgatottan várom az eredményt! :)

tHs írta...

Úgy döntöttem, hogy háromból nem sorsolok. Kislányom sincs itthon, így az elsőnek, azaz Tündinek adom tovább a szettet. Hamarosan megírom a tapasztalatokat is. Tündi kérlek küldd el a címet! A többieknek köszönöm, jelentkezzetek Tündinél is :D

Megjegyzés küldése