2011. március 21., hétfő | By: tHs

Mostanában

sokminden történt körülöttünk, velünk, nincs egy normális bejegyzésre sem időm.

Voltunk keresztelőn, oda készült ez a csodás nyuszi és a táska hozzá. Imádtam készíteni, illett egymáshoz ez a két anyag, szeretem a pasztellt. Hímeztem is rá néhány helyre és nagyon tetszik. Annyi szeretet kerül bele ahogyan apránként csinosítgatom, tervezgetem. Utálom elsietni, akkor nem lesz igazi :D

Tud valaki olcsón magyar lenvásznat? Pamutvásznat? Anyuval készülünk valamire, ami még titok ;)

Megérkezett a nyeremény gyűrűm, de sajnos el volt törve a Magyar Posta jóvoltából :( persze megragasztottam és el is orozták :D Ha ti is szeretnétek iylet, a blogom jobb oldalán a képre kattintsatok ;)
Vettem anyagokat is, még nem vágtam beléjük. Ti is éreztek egyfajta izgalmat azelőtt, hogy belefognátok valamibe? Félk, hogy belevágok és nem sikerül valami, akkor pazaroltam, eltervezem százszor mi készül majd belőlük, félek, hogy hamar elfogynak, hogy hasznos dolgot készítsek belőlük... Tiszta elmebaj :D ugye milyen csodásak? Legszívesebben az egész készletet felvásárolnám belőlük, mert most akciósak is :)

kaptam a rendelésemhez ajándék süthető gyurmát, így a keresztelőre lett Sacinak belőle rögtön egy kitűző, együtt csináltuk ;)És végül, de nem utolsósorbane gy újrahasznosítás, egy régi ingemből lett Sacinak nyári ruha. Gombok meghagyva, természetesen MADE leírás alapján.

1 megjegyzés:

Judit Eszter írta...

A nyuszi és a táska nagyon jó lett,jó a színösszeállítás is. Biztos nagy örömet okoztál vele.

Megjegyzés küldése