2012. május 16., szerda | By: tHs

A bársonyos bőr titkának tudója lettem


Kozmetikai üzletben nőttem fel. Anyukám évtizedekig üzemeltetett egy nagyszerű kis illatszerboltot. Parfümök, hajfestékek, sminkek bűvöletében tölthettem a délutánjaimat :) 
A gyerkőceim születésével egyre jobban törekedtem a vegyszermentességre és szép lassan rájöttem, mennyi vegyszer között is éltem. 

Mostanra szerencsére már szinte mindent elkészítek magunknak, az egész életünkben törekszem a vegyszermentességre, így a mosásban, mosogatásban, kertészkedésben. Hiszem, hogy ez a jövő.
A saját kézzel készített ajándékok már gyermekkoromat is meghatározták, köszönöm ezt Édesanyámnak!
Örömmel látom, hogy az egész világon teret hódítanak a kreatív, olcsó saját készítésű lakberendezési tárgyak is. Amire nem fontos, nem szívesen költök.

 Mostanában másoknak is készítek kozmetikumokat, eddig teljes sikerrel. 
Idézek egy korábbi levélből:

"NAGYON JÓ TERMÉKEK, KISBABA KOROMBAN VOLT PUHA A BŐRÖM MEG MOST A TESTÁPOLÓTÖMB ÁLTAL, NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!:)))))))))))))))))))))"

az említett testápolótömb:

Folyamatban van a tevékenység hivatalosítása, így nemsoká bárki számára elérhetőek lesznek ezek a kis természetes csodák.
Addig is pár kép az éppen érő szappanokról (kivéve az utolsó, ők már elfogytak)




És ebben a borús időben újra kézimunkázni is támadt kedvem :)

2012. május 4., péntek | By: tHs


 A szappankák becsomagolva :) ma adtam fel egy nagy adagot, szinte mindent eladtam és majd csak jövő héten tudok újakat készíteni, az ugye még 4 hét, mire beérik, szóval most kisebb szünet lesz :) Szépek lettek igaz?