2011. május 29., vasárnap | By: tHs

Sok kicsi...

A Sok kicsi weboldal a SoSe Alapítvány oldala. Egy nagyszerű kezdeményezést indítottak. Adományinkért cserébe tombolajegyet kapunk, melyet az általunk választott kézműves termékek sorsolásán indíthatunk. 1000 Ft = 1 tombolajegy.

A felajánlók között csodás alkotók vannak, Kwandera, Fércművek, Vadjutka, Ráczkevi Kata, Figurka Design, Panyizsuzsi és még sorolhatnám!!!

Én legjobban Kwandera táskájára vágyom, venni is fogok tombolajegyet és erősen vizualizálom, hogy én nyerem meg!!! Az csak hab a torán, hogy a lila az én színem!
2011. május 15., vasárnap | By: tHs

Varrogatunk keveset csak...


Készült például Nóri sógornőmnek ez a sminkes táska ezen tutorial alapján. Nagyon könnyű volt. Megjött a kedvem, hogy készítsek még más anyagból is. Szívem szerint mindenből kész kollekciót készítenék. Szerettem volna hozzá táskát is, de nem hagytak a kicsik, így nem mertem belefogni. Majd bepótolom!

 

Kis csipke és gyöngyök díszítik.


Belül pedig türkiz anyag van, ami élőben nagyon illik Tilda halvány türkiz alapú anyagához. Életemben először szabtam bele Tilda anyagba, de imádom. Vastagabb, mint a többi patchwork anyag és nagyon szép, igazi csajos, romantikás...




 Aztán készült Sacinak maradék kapott anyagból kis nyári felső. Alul gumis cérnával van behúzva, nyakában gumi.



Feltétlen szükséges hozzá cipős szekrényben keresni valami illőt :D


Na neeeeeeeeeem, sportcipő nem való...


ez az. Ez tökéletes, anyu ebben ment férjhez apához <3







2011. május 6., péntek | By: tHs

Pif ajándék Bebitől


Megérkezett a pifem egyenesen Bebi  Tündérországából!!!
Nagyon tetszik ;) meg is találtam a helyét, festésig itt marad és kínálja a teát:




A kismadarat nem tudom, kinek szánta Bebi, de azonnal meglett a helye valakinél :D

Így repked a madarunk Sárika biciklijével mindenfelé :)

Köszönjük szépen!
2011. május 1., vasárnap | By: tHs

Játék egy szivárványért :D




Ha május akkor, öröm és vidámság. Kezdünk az anyák napjával, aztán már itt is a gyereknap. Egy ilyen hónaphoz csakis valami jókedvű szín illene, de melyik legyen az? Mi a szivárványt választottuk, amely minden szín ragyogását egyesíti magában és számunkra azt is jelképezi, hogy a természet mindig felderül, még a nagy esők után is.

Oszd meg a szivárványt és nyerj szivárványfonalat!
A raktár mélyén az ember lánya néha igazi csodákra bukkan. Miközben helyet csináltunk a tavaszi selymeknek, leneknek és pamutoknak, egyszer csak kezünkbe akadt egy szivárványgomolyag. Ha szeretnéd megnyerni, menj az 1001fonal blogra és kövesd az utasításokat!!!